Eksplozija v operacijski dvorani

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V kirurški dvorani je eksplodirala steklenica z ogljikovim dioksidom. V zdravniški ekipi, ki je pripravljala operacijo, dva poškodovana.
Oglej si celoten članek

V operacijski dvorani kliničnega centra v Sarajevu se je tik pred operacijo zgodil nenavaden zaplet, ki pa s pacientom ni imel nobene povezave; eksplodirala je steklenica z ogljikovim dioksidom, ki jo uporabljajo za anestezijo bolnika.

Dva člana kirurške ekipe sta bila pri tem lažje poškodovana, medtem ko pacient ni bil ogrožen, po pisanju bosansko-hercegovskih portalov sporoča uprava bolnišnice.

Zakaj je eksplodiralo, še ne vedo, steklenica, ki je eksplodirala, je imela opravljen atest pooblaščenega podjetja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.