Eksplozija v Parizu

Foto: EPA
Foto: EPA
Kot poročajo lokalni mediji je šlo za manjšo eksplozijo, ki je eni osebi povzročila poškodbe rok in obraza.
Oglej si celoten članek

V uradu Mednarodnega denarnega sklada (IMF) v Parizu je dopoldne prišlo do manjše eksplozije, v kateri je bila poškodovana ena oseba. Kot poroča agencija Reuters je do eksplozije prišlo pri odpiranju pisma. Poškodovana uslužbenka je utrpela opekline na obrazu in rokah.

Tiskovni predstavnik policije je dejal, da je IMF v zadnjih dneh prejel več groženj po telefonu, za katere pa nimajo dokazov, da so povezane z incidentom. 

Policija je še na mestu dogodka, preiskava je v teku. Informacij o tem, od kje je prispela pošiljka z eksplozivom, še ni. 

Napad se je zgodil dan za tem, ko je grška anarhistična skupin prevzela odgovornost za dogodek v Nemčiji, kjer so v pisarni nemškega finančnega ministra prejeli paket z eksplozivom. 

Foto: EPA Eksplozija v Parizu Foto: EPA Eksplozija v Parizu

 

 

 

 

 

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.