Enaindvajsetletnica naj bi načrtovala napad

Foto: EPA
Foto: EPA
Britanski policisti so na Heathrowu aretirali 21-letno žensko, za katero sumijo, da je pripravljala teroristični napad.
Oglej si celoten članek

V četrtek zvečer so letalo, ki je iz Istanbula letelo v London, na letališču Heathrow pričakali policisti. Ob pristanku so aretirali 21-letno žensko s severa Londona, saj naj bi domnevno pripravljala teroristični napad. 

Identitete ženske niso razkrili. Za zdaj je v priporu. Policija je opravila tudi hišne preiskave na dveh lokacijah na severu mesta. Več podrobnosti za zdaj ni znanih. 

V Veliki Britaniji je še vedno razglašena visoka nevarnost novih terorističnih napadov. Spomnimo, marca je v Londonu moški zapeljal v pešce, maja je bomba odjeknila v Manchestru, na začetku junija so trije napadalci z nožem napadli mimoidoče v Londonu, nedavno pa se je zgodil tudi napad pred eno izmed mošej v Londonu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.