Enajstletna deklica rodila bratovega otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Deklico so starši pripeljali v bolnišnico, ker je tožila nad bolečinami v trebuhu.
Oglej si celoten članek

V bolnišnici Virgen de la Arrixaca v španskem mestu Murcia je enajstletna deklica rodila dečka, po tem ko so jo v bolnišnico sprejeli zaradi bolečin v trebuhu. Ob prihodu na urgenco - starši so sumili, da ima hude prebavne težave - so zdravniki takoj ugotovili, da je deklica v zadnji fazi poroda. K sreči se je porod srečno končal in sta tako mati kot otrok v redu. 

Zdravniško osebje je o dogodku obvestilo policijo. Deklica in starši trdijo, da niso vedeli, da je noseča. Policija sumi, da je oče otroka njen 14-letni brat. V času zanositve naj bi bil star 13 let, zato skladno s špansko zakonodajo zoper njega ne bodo mogli sprožiti kazenskega postopka.

Policija čaka uradne rezultate DNK preiskave. "Preiskava še teče. Zadevo moramo razjasniti, šele nato bomo vedeli, kaj se je zgodilo in kako lahko pomagamo," je za lokalne medije povedal predstavnik območne zdravstvene organizacije. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 23:26 6. Februar 2018.

    Joooj, tolk mlada pa že spolno zrela? Včasih so ble punce spolno zrele šele pri 13-16ih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.