Enemu najbolj priznanih zdravnikov grozi zapor

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Policija se boji, da bo žrtev še več.
Oglej si celoten članek

Eden najbolj priznanih nemških plastičnih kirurgov Andreas Niederbichler je obtožen, da je povzročil smrt ženske, s katero je imel spolni odnos. Za njeno smrt naj bi bil kriv kokain, ki ga je ženska nevede zaužila. 

Kljub temu da je zdravniška pomoč prišla hitro in da sta bila v bližini bolnišnice, ženski ni bilo več pomoči. Še najmanj tri ženske naj bi po odnosih z zdravnikom imele hude težave. 

Policisti menijo, da si je moški pred spolnimi odnosi na spolni ud nanesel kokain, na kar so ga ženske oralno zadovoljile. Pred tem pa jim ni povedal, kaj je storil, navaja Daily Mail. 

Zdravnik naj bi ženske iskal prek spletnih strani za zmenke. Ker je delal po vsej državi, pričakujejo, da bodo na dan prišli novi primeri. 

Moški trenutno ni v priporu, ampak v varovani ustanovi za odvisnike, kjer prestaja program odvajanja od drog. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:57 13. April 2018.

    In temu pravite priznan zdravnik.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.