Eno kavo in eno mačko, prosim!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na Dunaju so odprli posebno kavarno: poleg različnih napitkov tam najdete tudi pet mačk, ki so vedno pripravljene na božanje in crkljanje.
Oglej si celoten članek

Cafe Neko je odprt šele nekaj dni. Kot je povedal lastnik Alexander Thuer je takšno kavarno odprl na pobudo svoje soproge, ki prihaja z Japonske. V Aziji naj bi bili tovrstni lokali pogosti, v Evropi pa prava redkost.

Gostje lahko pet muc božajo brez zadržkov. Če pa bi se muce utrudile od vse te pozornosti, je lastnik lokala pripravil police visoko nad mizami, kamor se lahko odidejo spočit, poroča Fox News.

Vendarle pa v tem lokalu niso zaželeni vsi gosti: psi morajo zaradi razumljivih razlogov počakati pred vrati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.