Enoletnica zaužila heroin staršev

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
ZDA. Enoletna deklica v bolnišnici, starša aretirana. Oče jo je skoraj eno uro le opazoval.
Oglej si celoten članek

V soboto je enoletna deklica zaužila heroin, ki sta ga njena starša pustila na dosegu njenih rok. Odpeljali so jo v bolnišnico, njeno stanje je še vedno resno.

Starša, 23-letno mamo in 25-letnega očeta, je policija aretirala zaradi suma zlorabe otroka, poroča AP. Preiskovalcem sta priznala, da sta oba zasvojena z metamfetaminom in heroinom.

V času, ko je deklica zaužila drogo, pa je bila pod nadzorom očeta. Ta pravi, da je pustil deklico samo le nekaj minut, ko je odšel v kopalnico.

Ko se je vrnil, je videl, da ima okoli ust beli prah. Nato je skoraj eno uro le gledal deklico, ki so jo stresali krči, oči so se ji obračale navzgor. Odpeljal jo je k starim staršem in jih vprašal, ali se jim zdi v redu.

Po podatkih policije je bila deklica, ko je prišla v zdravniško oskrbo, neodzivna in modrikasta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.