Evropska unija pregnala ponarejevalce

Foto: Žurnal24 Torbice Louis Vuittona so med ponarejevalci najbolj priljubljene. (Foto: Boštjan
Evropska unija je v uspešni akciji stopila na prste ponarejevalcem in zasegla več ton parfumov, več tisoč litrov alkoholnih pijač, ponarejene torbice, cigarete in še marsikaj.
Oglej si celoten članek

Ponudba ponarejenih izdelkov v državah Evropske unije bo močno upadla. Seznam zaseženih ponarejenih stvari, s katerim je danes postregla Evropska unija je naslednji: 20 ton ponarejenih parfumov, 6400 litrov alkoholnih pijač, 16 milijonov cigaret, več kot 53.000 ponarejenih torbic, denarnic, plaščev in drugih predmetov.

Akcijo je organizirala Češka, ki je aktivirala tudi evropske institucije. Potekala je med 24. novembrom in 3. decembrom na vzhodni meji Evropske unije, pregledovali pa so predvsem osebne avtomobile, kombije, tovornjake in avtobuse.

Ker je velik uspeh akcije presenetil tudi Evropsko unijo, ta v bližnji prihodnosti napoveduje njeno ponovitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.