"Facebook" za bogate

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Socialno omrežje za tiste, ki imajo več denarja, kot časa. Članarina je 9 tisoč dolarjev.
Oglej si celoten članek

Ameriški skladatelj James Touch - Peters si je zamislil novo spletno omrežje, na katerem bi "brez zadržkov razpravljali o lepših plateh življenja". Odločil se je, da somišljenike poveže v omrežju Netropolitan. Ta se bistveno ne razlikuje od ostalih spletnih omrežih, razen ene podrobnosti; pristopnina znaša 9 tisoč dolarjev. Člani bi nato za obdržitev članstva morali plačevati 3 tisočake letno.

Reklamira ga s sloganom, da gre za klub za ljudi, "ki imajo več denarja, kot časa". Poleg anonimnosti bodo v svojem omrežju uživali tudi zato, ker ne bo absolutno nobenih oglasov. Vsaj tako obljublja njen avtor.

"Ob najavah našega spletnega omrežja smo objavili, da imamo že nekaj sto članov. V prihodnje ne bomo nikoli več gotovili niti o številu članov omrežja niti o njihovih identitetah," poudarjajo vodilni pri omrežju.

Netropolitan sicer ni prvi poskus spletnega omrežja za bogate; podobno mrežo je pred petimi leti skušalo vzpostaviti tudi podjetje Social1000. Poskus je spodletel in to kljub temu, da je bila njihova članarina oz. pristopnina bistveno cenejša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.