Fantovščina z granato in pretresljivim koncem

Foto: zurnal24.si
Foto: zurnal24.si
Na Hrvaškem je na fantovščini moški pod vplivom alkohola aktiviral ročno granato, ki je eksplodirala.
Oglej si celoten članek

Zabava ob fantovščini v kraju Kunovci nedaleč od Požege v Slavoniji je v četrtek zašla v precej nevarno smer.

Nekaj pred polnočjo je 27-letnik pod vplivom alkohola pred družinsko hišo aktiviral ročno granato. V eksploziji so bile ranjene tri osebe, vključno z 27-letnikom, je danes sporočila tamkajšnja policijska uprava. Poškodovane udeležence fantovščine so oskrbeli v bolnišnici v Požegi. Kot so poročali lokalni mediji, so bili vsi trije lažje poškodovani z delci granate.

Policija je tudi potrdila, da so prijeli 27-letnika, ki je aktiviral eksplozivno napravo. Kot so dodali, so bili vsi trije ranjeni pod vplivom alkohola. Priče so povedale, da je nekatere udeležence zabave toliko zaneslo, da so začeli metati ročne granate. "Lahko bi prišlo do večje tragedije, a na srečo ni," je izjavo ene od prič objavil portal pozega.eu.

Policija je še sporočila, da bodo podrobnosti dogodka znani po končani kriminalistični preiskavi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:25 18. Junij 2021.

    Švoh granata...

  • 10:50 18. Junij 2021.

    Od kod granate v zasebnih gospodinjstvih? Ali je na Hrvaškem dovoljena posest orožja, ki še v ZDA ni dovoljena? OMG!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.