Filmski rop v poreškem hotelu

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Dva oborožena moška sta v nedeljo zvečer oropala poreški hotel Materada.
Oglej si celoten članek

Spletna stran 24sata.hr poroča o filmskem ropu v poreškem hotelu Materada, v katerem sta neznanca naropala več deset tisoč kun.

Pred hotel sta se dva zamaskirana moška pripeljala na motornih kolesih in nato osebju na recepciji zagrozila s pištolami. Nekaj deset turistov, ki so odhajali iz hotela okoli 22. ure, so postali priča ropa, a se kriminalca na njihovo srečo za njih nista zmenila. 

Turisti so lahko iz vhodnega prostora pri recepciji zbežali nepoškodovani, varnostnika, ki se je postavil v bran hotelskemu osebju, pa sta roparja podrla na tla in ga brutalno brcala in tepla, dokler se ni več premikal. Drugemu varnostniku pa je uspela priklicati policijo, a so roparji do prihoda policija že zbežala.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.