Filmski rop z motornimi kolesi

V londonskem nakupovalnem središču šest motoristov nad ure znamk Rolex in Cartier.
Oglej si celoten članek

Kmalu po odprtju so motoristi oropali trgovino z nakitom v severnem Londonu. Trije sopotniki, ki so nosili čelade in bili oblečeni v črno, so s palicami in sekirami razbili izložbo ter se odpeljali z dragocenim nakitom.

Nakupovalce je zajela panika, mnogi so tekli proti izhodom, nekatere so trgovci zadržali v trgovinah. Očividka Michelle Webber je dejala, da je deset minut pred ropom slišala moškega, ki je dejal: "Naj se zabava začne." Poškodovanih ni bilo, le neki starejši moški je doživel šok.

Motorji so bili kmalu zatem zapuščeni in najdeni v okolici centra. Majhen del središča je zaprt za obiskovalce, večina pa že normalno obratuje, kot poroča DailyMail.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.