FOTO: Trenutki groze v brlogu

Foto: Žurnal24 medved, bern, napad Foto: Žurnal24 medved, bern, napad Foto: Žurnal24 medved, bern, napad Foto: Žurnal24 medved, bern, napad Foto: Žurnal24 medved, bern, napad Foto: Žurnal24 medved, bern, napad Foto: Žurnal24 medved, bern, napad Foto: Žurnal24 medved, bern, napad Foto: Žurnal24 medved, bern, napad Foto: Žurnal24 medved, bern, napad
Poročali smo že o napadu medveda na obiskovalca v medvedjem parku v švicarskem Bernu. Svetovni mediji so zdaj objavili fotografije dogodka.
Oglej si celoten članek

Neuravnovešeni 25-letnik se je povzpel na ograjo in po nekaj minutah skočil v prostor, kjer domuje štiriletni medved Finn. Medved je takoj skočil na moškega in ga začel mrcvariti.

Obiskovalci živalskega vrta so na medveda metali kamenje in veje, da bi ga pregnali proč, a se medved ni pustil odgnati. Zver se je umaknila in se vrnila v svojo jamo šele po tem, ko ga je s strelom iz pištole ranil policist.

Moškega so zaradi hudih poškodb prepeljali v bolnišnico, po zadnjih podatkih je njegovo stanje stabilno.

Park za medvede so odprli 25. oktobra. V njem živita dva medveda: Finn in njegova desetletna sestra Bjoerk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.