Fotografije je morala objaviti v samozaložbi

Foto: Profimedia Satirične fotografije Foto: Profimedia Satirične fotografije Foto: Profimedia Satirične fotografije Foto: Profimedia Satirične fotografije Foto: Profimedia Satirične fotografije Foto: Profimedia Satirične fotografije
Britanska sodobna umetnica Alison Jackson je v samozaložbi izdala svoje “lažne” fotografije Donalda Trumpa.
Oglej si celoten članek

Za svojo knjigo ni mogla najti založnika, ki bi bil pripravljen objaviti satirične lažne fotografije Trumpa, zato se je odločila za samozaložbo. Pred izdajo se je posvetovala z odvetniki, ki s jo posvarili, da jo lahko Trump zaradi tega tudi toži. Sodobne umetnice to ni odvrnilo od namere.

Umetnica sicer že dolgo raziskuje kult znanih oseb in s pomočjo dvojnikov slavnih ustvarja prepričljiva realistična dela o zvezdnikih in njihovem privatnem življenju.

Zaslovela je že leta 1999, ko je objavila fotografijo princese Diane, njenega partnerja Dodija in njunega izmišljenega otroka. V fotogaleriji le nekaj njenih fotografij novega predsednika ZDA.

Foto: Profimedia Satirične fotografije

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:29 14. December 2016.

    Na internetu je še veliko dodatnih slik. Tudi z drugimi obrazi.

  • 22:40 11. December 2016.

    white house,črnc,zdj oranžni

  • 22:40 11. December 2016.

    dobro ga je,skor so resnične,zmaga tista k ga šprica orange color,od črnca,do oranžne barve kože,kam smo prišli

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.