Fotografije Steva Jobsa šokantne

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zdravje Steva Jobsa peša. Bolezen ga je tako zdelal, da sam težko hodi.
Oglej si celoten članek

Dva dni zatem, ko je v javnost prišel podatek, da direktrosko mesto v Apple zapušča Steve Jobs, so se na spletu pojavile njegove fotografije. Na njih lahko opazimo, da je Jobs shujšal do neprepoznavnosti, težave pa mu povzroča tudi hoja. Zdi se, kot da ne more hoditi več sam. Fotografija je objavila ameriška TMJ in si jih lahko ogledate tukaj.

To je še en dokaz, da je šef Appla in inovator Steve Jobs zaradi zdravstvenih težav dokončno odstopil z vrha enega največjih podjetij na svetu.

"Vedno sem trdil, da bom, če ne bom več sposoben opravljati dela direktorja Appla, to takoj tudi osebno povedal. Na žalost je napočil ta dan," je javnosti pred dvemi dnevi sporočil 56-letni Steve Jobs. Na čelu podjetja ga bo nasledil Tim Cook, ki je od januarja vodil tekoče posle podjetja.

Jobs se s hudo boleznijo bori že od leta 2004, ko so ga zaradi raka na trebušni slinavki tudi operirali. Leta 2009 so mu presadili jetra. Zaradi zdravstvenih težav je Jobs zadnja leta zelo shujšal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.