Fotografije z vrha sveta

Foto: Instagram @kingpre Pennsilvanija Foto: Instagram @ zacheryclark91 New York City Foto: Instagram @carlospedrobase Shipwreck Bay, Zakintos Foto: Instagram @andy_bardon Mount Everest Foto: Instagram @krownem07 Willis Tower, Chicago Foto: Instagram @marco_regina Lauterbrennen, Švica Foto: Instagram @jcharboneauu Kanada Foto: Instagram @demlard Havaji Foto: vanobobano Tokio Japonska Foto: Instagram @shelbtron Golden Gate Bridge, San Francisco
Mnogi na Instagramu objavijo fotografije, da bi z njimi presenetili ljudi. Mashable je zbral nekaj najbolj dih jemajočih.
Oglej si celoten članek

Vse več ljudi prek Instagrama na socialnih omrežjih objavi fotografije iz zabav in izletov. Nekateri pa želijo s fotografijami tudi presenetiti in šokirati.

Mashable je izbral nekaj fotografij, zaradi katerih mnogim zastane dih in se jim začnejo potiti roke. Pogledate si jih lahko v galeriji.

Kaj sploh je Instagram?

Programska oprema Instagram je sicer med uporabniki mobilnih naprav Android in iOS dobro poznana, saj ponuja vrsto posebnih učinkov in filtrov, s pomočjo katerih lahko fotografijam in video posnetkom dodamo pridih mističnosti in jih enostavno delimo s prijatelji na družbenih omrežjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.