Francija: objavili prestreljeno stanovanje morilca

Na spletu se je pojavil nov videoposnetek Mohameda Meraha, ki je pred judovsko šolo ubil štiri ljudi, pred tem pa tri vojake. Video, ki prikazuje razdejanje v stanovanju in luknje od nabojev, so francoski policisti posneli po tem, ko je Merah podlegel policijskemu strelu v glavo.
Oglej si celoten članek

Na YouTubu so se ob koncu tedna pojavili videoposnetki stanovanja, v katerem je zadnje ure preživel morilec iz Toulousa Mohammed Merah. Ta je po več kot 30-urnem upiranju predaji umrl pod strelom policista, neposredno pred smrtjo pa je še streljal na policijo in skočil skozi okno svojega stanovanja.

Na stenah so vidne luknje od nabojev, stvari pa so razmetane po celotnem stanovanju. Video so posneli francoski policisti.





Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.