Fritzl išče partnerko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Jozef Fritzl, katerega zgodba je obšla ves svet, ker je 24 let v ujetništvu držal svojo hčerko, jo posiljeval in ji naredil sedem otrok, preko spleta išče novo partnerko.
Oglej si celoten članek

Poišči ljudi iz svoje okolice, poišči nove prijatelje ali veliko ljubezen,” je sporočilo, s katerim avstrijska spletna stran za zmenke Lovoo reklamira svojo ponudbo. Spletna stran ima številne uporabnike, med njimi pa je tudi zloglasni Jozef Fritzl.

Na svojem Lovoo profilu je zapisal, da išče ljubezen in žensko naklonjenost. Profil so odkrili avstrijski novinarji, pa tudi ena izmed uporabnic omenjene spletne strani. Po njenem razkritju so administratorji Fritzlov profil umaknili.

Za zdaj še ni jasno, ali je “oče iz pekla”, kot ga imenujejo avstrijski mediji, sam iz svoje celice aktiviral svoj profil ali je imel v svojem lovu za ljubeznijo zunanje pomočnike.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:45 15. Marec 2016.

    Joža ne se bati,se bo hitro našla kakšna,ki bi se rada s slavnim...

  • 21:58 14. Marec 2016.

    Kaj ni jasno? A ste sploh pogledali, kako ta Lovoo deluje? Na podlagi geolokacije, tako, da ti locira točno na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.