Fritzlova vnukinja premagala smrt

Foto: Žurnal24 Bolnišnica Amstetten, kjer se je po dobrem mesecu iz kome prebudila Kerstin Frit
19-letna Kerstin Fritzl, ki je omogočila razkritje incestnega zločina svojega dedka-očeta, se je po tednih kome prebudila v življenje.
Oglej si celoten članek

"Zdravstveno stanje Kerstin se je po dolgotrajnem visenju med življenjem in smrtjo v zadnjih dnevih začelo izboljševati, včeraj pa je končno odprla oči," je povedal neimenovani vir v bližini družine.

Kljub opaznemu izboljšanju zdravstvenega stanja Kerstin Fritzl njeni zdravniki ostajajo zaskrbljeni. Ob sprejetju v bolnišnico so namreč Fritzlovi vnukinji začeli odpovedovati vsi življenjski organi, kar napoveduje dolgotrajno težko zdravljenje.

Kerstin so v bolnišnico sprejeli sredi aprila, potem ko je v kleti, kjer je imel Josef Fritzl zaprto svojo "drugo" družino, izgubila zavest. Tiran se je je usmilil in dovolil njen odhod v bolnišnico. 19-letna Kerstin je tako prvič zagledala luč sveta, saj je bila vse svoje življenje v ujetništvu v Fritzlovi kleti. Kmalu po prihodu v bolnišnico je Kerstin vzbudila zanimanje zdravnikov, saj sploh ni bila vnesena v register prebivalstva niti niso poznali identitete njenih staršev. Začeli so iskati podatke o njej in nazadnje odstrli tančico Fritzlovega nezaslišanega zločina nad hčerko Elisabeth in njunimi tremi otroki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.