Frizerja zabodel do smrti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Moški je bil nezadovoljen s svojo frizuro, frizerja je preganjal po ulici in ga na koncu zabodel do smrti.
Oglej si celoten članek

Moški iz Uzbekistana, ki se je v Moskvi preživljal kot frizer, je umrl zato, ker njegova stranka ni bila zadovoljna s striženjem.

Policija je napadalca že prijela, posnetek dogodka pa se je razširil po spletnih omrežjih in v Rusiji dvignil veliko prahu.

Posnetek dogodka je prvi na svojem Facebook profilu objavil poslanec Dume Anton Beljakov; pripisal je, da je eden od njegovih prijateljev poznal žrtev in da je bil v resnici dober frizer.

Izkazalo se je, da gre za 24-letnega Dastana Adekanova.

V četrtek je med drugim ostrigel moškega in mu za uslugo zaračunal okrog 20 evrov, kar je za moskovske standarde povprečna cena. Moški je bil s frizuro nezadovoljen, vrnil se je v salon, kjer je najprej z osebjem verbalno obračunal.

Ponudili so mu, da mu frizuro spremenijo, a noben predlog mu ni bil všeč.

Na posnetku se vidi, da nato po ulici preganja moškega v jakni ga dohiti in večkrat zabode. Mimoidoči dogodka niso preprečili. Frizer je umrl še pred prihodom prve pomoči.

Avtentičnost posnetka sicer ni potrjena, so pa v moskovski policiji potrdili, da vodijo preiskavo zoper 26-letnega moškega, osumljenega uboja.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.