Gadafi hit na YouTubu

Foto: Žurnal24
Parodija, sestavljena iz Gadafijevih govorov, opremljenih z glasbo in plesalko v bikiniju, je postala pravi hit na YouTubu.
Oglej si celoten članek

Libijski voditelj izgublja nadzor v državi, stolček pa se mu maje tudi zaradi mednarodnega pritiska, a na spletnem portalu YouTube je postal prava zvezda.

Videoposnetek, poimenovan Zenga Zenga, je po pisanju izraelskega časnika The Jerusalem Post v zadnjih dneh zaokrožil med protivladnimi protestniki, ker je dostopen na YouTubu, pa je postal pravi svetovni hit z več kot 400 tisoč ogledi.

"Gadafijev govor vsebuje vse elemente, ki so nujno potrebni za hit," je po poročanju časnika dejal Noj Aluše, ki je Gadafijev govor opremil s sodobno glasbo.

Posnetek je po poročanju nemške tiskovne agencije DPA na dober odmev naletel v mnogih arabskih državah, čeprav je na posnetku videti pomanjkljivo oblečeno svetlolasko.

Na prošnjo nekaterih arabskih uporabnikov interneta je izdelal tudi bolj kreposten posnetek brez plesalke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.