Gadafi junak človekovih pravic

Foto: You tube
Foto: You tube
Moamer Gadafi je junak človekovih pravic. Tako namreč menijo sodelujoči v anketi Amnesty International.
Oglej si celoten članek

V anketi ameriške podružnice Amnesty International za človekove pravice so sodelujoči za "junaka človekovih pravic 2011" izbrali nekdanjega libijskega samodržca Moamerja Gadafija.

Nekdanji libijski voditelj, ki je bil ustreljen 20. oktobra lani, je prehitel Michaela Jacksona ter aktivista za človekove pravice v Bahrajnu Nabeela Rajaba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:49 5. Januar 2012.

    Gadafi ni bil ustreljen ampak so ga zverinsko pretepli do smrti in to v javnosti. Posnetke tega uboja lahko dobite …

  • 18:14 4. Januar 2012.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.