Gadafi v hladilnici obiskoval trupla

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na dan prihajajo nove podrobnosti o brutalnem libijskem diktatorji Moamerju Gadafiju.
Oglej si celoten članek

Foto: youtube.com frank terpil Filmar Christopher Olgiat v dokumentarnem filmu Mad Dog: Inside the Secret World of Muammar Gaddafi razkriva, da je Gadafi v hladilnici kar 25 let hranil sovražnikovo odsekano glavo. Po besedah
Franka Terpila, nekdanjega poveljnika enote poklicnih morilcev, ki so bili na Gadafijevem plačilnem seznamu, je diktator celo zbiral trupla ubitih in jih v hladilnici občasno obiskoval."Gadafi nam je plačal milijon dolarjev, da mu prinesemo glave njegovih sovražnikov," je izjavil Terpil in razložil, da je diktator vedno želel videti rezultate svoje strahovlade.

Terpil je pozneje pobegnil na Kubo, kjer so ga zaradi tihotapljenja orožja obsodili na 53 let zapora.
Dokumentarec sicer prikazuje tudi skrivne temnice, ki jih je dal Gadafi zgraditi pod poslopjem univerze v Tripoliju in v katerih je po nagovorih mladim posiljeval študentke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:11 8. April 2014.

    kakšni iztrebki vse živijo na tem planetu no

  • 22:01 7. April 2014.

    kaj vse bo prišlo na dan ko se bo kučko stegnu

  • mph
    19:37 7. April 2014.

    Človeška zloba.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.