Bill Gates odpovedal dopust, prihaja najhujši del pandemije

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bill Gates je odpovedal vse svoje načrte za konec leta zaradi širjenja različice omikron.
Oglej si celoten članek

"Ko se je že zdelo, da se bo življenje vrnilo v normalne tirnice, bi lahko vstopili v najhujši del pandemije," je zapisal na Twitterju. Po tem, ko so njegovi bližnji prijatelji zboleli za različico omikron, je odpovedal načrte za praznike.

Še pred dvema tednoma je na svojem blogu zapisal, da je bilo leto 2021 zanj nenavadno in najtežje v življenju. Nadejal se je, da je konec pandemije že na vidiku. Omikron je to premaknil v prihodnost. Velika neznanka ostaja, kako hudo bolezen povzroči različica omikron. "Moramo jo vzeti resno, dokler ne bomo vedeli več o njej. Tudi če je le pol tako hudo kot pri delti, bo to najhujši val, ki smo go do zdaj videli, ker je tako nalezljiva," je dejal. 

Svet "Pripravite se, prihaja še ena nevihta!"

Dobra novica bi lahko bila prav to, da se omikron tako hitro širi, zaradi česar bi po Gatesovem mnenju ta val lahko trajal manj kot tri mesece. "Teh nekaj mesecev bo lahko težkih, ampak še vedno verjamem, da bi lahko bilo, če naredimo prave korake, pandemije konec v letu 2022," je zapisal. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 31

  • 00:37 23. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 23:31 22. December 2021.

    Ubogi dr. debil, ves zaskrbljen, ker ne ve kako porabiti milijarde, ki jih je zaslužil v zadnjih 2 letih.

  • 22:32 22. December 2021.

    Mislim da je skrajni cajt da ga nekdo poč, drugač ne bo mira in ljudje bodo zarad njega in kampanje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.