Gmail padel, Yahoo v smeh

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V petek ob 20.12 se je za eno uro sesul Gmail. Pri Googlu pojasnil, kaj je bil vzrok težav, niso sporočili.
Oglej si celoten članek

Google je imel v petek spet težave z Gmailom, servisom elektronske pošte, ki ga po vsem svetu uporablja na milijone ljudi. Uporabnikom Gmaila se je izpisalo sporočilo, da je uporaba trenutno onemogočena, da jo odpravljajo in da naj se poskusijo povezati spet čez nekaj minut.

Ob Gmailu so bile težave tudi z Google Docs, težave pa so bile še pri nekaterih drugih storitvah. Pri Yahooju so težave konkurenta izkoristil in na Twitterju objavili fotografijo Gmaila v povezavi s težavami v delovanju. Kasneje so se upravičili in status spremenili.

Kasneje so se odzvali tudi pri Googlu, kjer so v izjavi za javnost zapisali, da bodo raziskali vir težav in to tudi pojasnili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:25 4. December 2014.

    Yahoo se samo naj ne smejijo ker jih nikoli več ne bom uporabčljal .Većne težave pa še zakomliciran dostop imajo …

  • 21:54 25. Januar 2014.

    A tole je tole prevod strička GOOGLA:<br /><br />"Kasneje so se UPRAVIČILI in status spremenili."

  • 12:06 25. Januar 2014.

    To pomeni da Gugl prevajalnik še dela in da ga G.P. zna uporabljat.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.