Gole zadnjice preplavljajo Instagram

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Popularni trend, ki se širi na Instagramu, je sicer za zdaj obšel Slovenijo, zato pa se je pojavil na Hrvaškem.
Oglej si celoten članek

Nov trend na Instagramu; profil cheekyexploits objavlja fotografije ljudi na različnih lokacijah sveta. Fotografirani so v hrbet, njihove zadnjice so gole. Profil ima že skoraj dvesto tisoč sledicev.

Na strani je bilo nedavno objavljena tudi fotografija dekleta na Stradunu v Dubrovniku, ki kaže svojo golo zadnjico. V treh dneh je zbrala več kot 3.400 všečkov.

Svoje gole zadnjice najpogosteje objavljajo turisti, pojavu so nadeli tudi ime, in sicer "belfie". Na strani je med drugim napisano: "Ustvarjanje lepšega sveta s pomočjo zadnjic".

Izvrstna priložnost za brezplačno promoviranje turističnih destinacij.

 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:27 7. Maj 2017.

    Ali bomo dobili tudi fotko prvega Instagramovca Slovenije ? FUJ .

  • 20:20 6. Maj 2017.

    mmeeeeeee........beeeeeeee...<br /><br />ali veliko bolje se pocutim, da se pohvalim, da sem za 1 cm boljsi od tebe, ker sem …

  • 13:31 6. Maj 2017.

    kaj češ ... nekateri pač radi pokažejo kje imajo pamet ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.