Gori le 10 metrov stran od hiš

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
V okolici Brda je nekaj minut pred tretjo uro popoldan izbruhnil požar. Gasilci so se kar nekaj časa borili z ognjenimi zublji, ki so se neusmiljeno približevali stanovanjskim hišam.
Oglej si celoten članek

Po prvih podatkih je zagorelo je na odlagališču gum. "Zagorele so pnevmatike. Neuradno naj bi ogenj zanetil vlak, ki je peljal mimo. Najprej sem mislil, da gori trgovski center v bližini. Vse skupaj je bilo videti veliko bolj grozno, kot je bilo v resnici," je za 24sata dejal eden izmed stanovalcev.

Do najhujšega ni prišlo

Kljub temu, da so hrvaški mediji sprva poročali, da naj bi bile ogrožene tudi stanovanjske hiše, na srečo do najhujšega ni prišlo. Ogenj so uspeli zajeziti, preden bi ta zajel stanovanja.

Med gašenjem je bila zaprta tudi stara solinska cesta. Požar, ki se je na drugo stran železniške proge je gasilo 10 gasilskih vozil in 35 gasilcev.

Požar je trenutno pod nadzorom, a bodo gasilci zaradi možnosti novega vžiga ostali na pogorišču še nekaj časa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.