Gosta sta si skočila v lase

Med politično pogovorno oddajo na libanonski televiziji Al-Manar TV sta si gosta zaradi različnih mnenj o Siriji skočila v lase.
Oglej si celoten članek

Eden od gostov je bil Salem Zahrani, direktor nekega medijskega koncerna in goreč zagovornik sirijskega režima, drug pa njegov veliki nasprotnik Asaad Bshara. Najprej so padale le žaljivke, z njimi pa je začel Zahrani, ki je Bshararja označil za idiota. Voditelj je situacijo poskušal umiriti, a mu ni uspelo. Celo vrgel se je med petelinčka, kar pa Zahranija ni odvrnilo od tega, da je nasprotnika polil z vodo. Ali sta gosta na koncu fizično obračunala drug z drugim, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.