Grčija: 12-letnica hotela prodati otroka

Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
Grčijo je pretresel primer 12-letne deklice, ki je hotela za 12.500 evrov prodati svojega 10-mesečnega sina. Policija jo je že priprla, za rešetkami pa so prstali še trije njeni sorodniki.
Oglej si celoten članek

Deklica, njena 44-letna teta in njena 65- in 71-letna stara starša je policija že aretirala. Po razgovoru s tožilcem so mlado mamico spustili z zapora in se bo pred sodiščem lahko zagovarajala s prostosti, poroča CBS.

Skrbništvo nad dojenčkom je že prevzela socialna služba. Policija je začela prodajo dojenčka preiskovati v mestu Xrysoupoli (700 kilometrov severno od Aten), potem ko je dobila anonimno prijavo, da neka deklica išče kupca za svojega otroka.

Eden od policistov se je tako pretvarjal za kupca in se sestal z dekletom in njeno teto. Ko je bila "primopredaja" izvršena, so dekle prijeli, dojenčka pa premestili v bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.