Grozljiv napad lastnika restavracije na goste

Foto: PrtScr YouTube
Foto: PrtScr YouTube
Posnetek napada je zaokrožil po spletu. Odzvale so se tudi albanske oblasti.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden so španski turisti obiskali Porto Palermo na jugu Albanije. Odločili so se za obisk ene od tamkajšnjih restavracij, a so jo od tam kaj hitro ucvrli zaradi agresivnega lastnika. 

Zadeva pa se tukaj ni končala. Lastnik restavracije je skočil na pokrov njihovega avtomobila in poskušal razbiti vetrobransko steklo na avtomobilu. Prestrašeni voznik se ga je poskušal otresti in odpeljati, medtem ko se je lastnik restavracije še kar oklepal avtomobila. 

Na posnetku je videti okrvavljene roke lastnika restavracije in krike potnikov v avtomobilu. 

S špansko družino se je srečal albanski minister za turizem in se opravičil za neljubi dogodek. Prek Facebooka se je oglasil tudi premier Edi Rama in obljubil, da bo napadalec kaznovan. Zapisal je, da je lastnik restavracije prekršil pravila albanskega gostoljubja in jih osramotil.  

V videoposnetku, ki ga je objavil Rama, je Eugenio Galdón dejal, da zaradi dejanj enega človeka ne morejo soditi vseh in napovedal, da se bodo z družino vrnili v Albanijo. 

Albanija v zadnjih letih pridobiva priljubljenost in se uveljavlja kot ena še neraziskanih evropskih destinacij, ki obiskovalcem ponuja toplo podnebje in čudovito obalo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:49 22. Avgust 2019.

    siftarji nevejo drugo delat kot svercat in preprodavat narkotike da bi vi vedeli koliko siftarskih preprodajacev mamila je v skandinaviji

  • 07:46 22. Avgust 2019.

    To so geni,ki se ne bodo spremenili nikoli.....

  • 18:05 21. Avgust 2019.

    Restavracijo so dons z inšpekcijo uradno porušili ker je bla brez dokumentacije i narejena na divje... lastnik je še v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.