Grozljiv posnetek kamenjanja ženske

Foto: Žurnal24 Tragičen dogodek naj bi se zgodil pred slabima dvema mesecema v Pakistanu, posne

Your browser doesn’t support HTML5 video

Ameriška televizijska hiša je v nedeljo zvečer objavila posnetek, ki prikazuje, kako talibani do smrti kamenjajo žensko. Tragičen dogodek naj bi se zgodil pred slabima dvema mesecema v Pakistanu.
Oglej si celoten članek

Talibani so žensko na posnetku obmetavali s kamenjem, dokler ni umrla zaradi hudih poškodb. Po neuradnih podatkih naj bi video posnel eden izmed talibanov in ga predal televiziji Al Aan, ki ima sedež v Dubaju.

Praksa kamenjanja je sicer sestavni del strogega šeriatskega zakona, po podatkih Združenih narodov in številnih organizacij, ki se borijo za človekove pravice, pa grozljivo kazen redno prakticirajo v številnih delih sveta, še posebno v državah Bližnjega vzhoda.  

Kazen za sprehod z neznanim moškim
Zločin, ki naj bi ga zagrešila uboga ženska, je bilo sprehajanje v javnosti z moškim, ki ni bil član njene družine. Televizijska hiša ABC, ki je objavila posnetek, njegove avtentičnosti sicer še ni potrdila, izvedeli pa so, da naj bi taliban posnetek posredoval z namenom obveščanja javnosti o problemu krutega mučenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.