Grozljiv posnetek mučenja zapornika

Foto: Žurnal24 Izsek iz videa. (Foto: Reuters)
Filipine je pretresel videoposnetek surovega mučenja moškega, ki je bil prijet zaradi tatvine. Policisti so se nad njim izživljali, posnetek pa je prišel v roke nacionalni televiziji.
Oglej si celoten članek

Na posnetku, narejenem z mobilnim telefonom, popolnoma gol moški leži na tleh celice. Ob njem sta dva policista, eden vse skupaj gleda, drugi pa moškemu na penis priveže vrv in ga začne vleči. Mučenje naj ne bi bilo redkost v filipinskih zaporih, vendar do zdaj še nihče ni videl tako nazornih dokazov.

Posnetek je neznanec dal nacionalni televiziji, ki ga je predvajala, poroča BBC. Šef policije v Manili je takoj suspendiral vse policiste policijske postaje v okrožju Tondo in obsodil mučenje.

Preiskava bo še nekaj časa trajala, saj ni znano, kdaj je posnetek nastal, obrazi na posnetku niso razvidni, najhuje pa je, da se ne ve, kaj se je na koncu zgodilo zaporniku.

Foto: Žurnal24 mu%C4%8Denje, Filipini, video posnetek, zapor
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.