Grozljive fotografije nesreče

Foto: Epa Nesreča v Peruju Foto: Epa Nesreča v Peruju Foto: Epa Nesreča v Peruju Foto: Epa Nesreča v Peruju Foto: Epa Nesreča v Peruju Foto: Epa Nesreča v Peruju
Tri pogrešane še iščejo.
Oglej si celoten članek

V Peruju se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrlo najmanj 48 oseb. Avtobus je po trčenju s tovornjakom v nepregledenm ovinku zgrmel s sto metrov visokega klifa ob obali in treščil v morje. 

Nesreča se je zgodila na avtocesti Panamerica Norte v bližini območja Pasamayo na pacifiški obali, v ovinku, ki so ga zaradi nevarnosti poimenovali kar "hudičev ovinek", 45 kilometrov severno od LIme. 

Foto: Epa Nesreča v Peruju Našli so šest preživelih, ki so jih že prepeljali v bolnišnico, tri osebe pa še pogrešajo. Ponoči so zaradi visoke plime prekinili iskanje pogrešanih.

Avtobus je bil na poti iz mesta Huacho, 130 kilometrov severno od glavnega mesta, proti Limi.

Foto: Epa Nesreča v Peruju Policija okoliščine nesreče še preiskuje. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.