Grozljivka: Zlorabljala štiri posvojene otroke stare od 6 do 12 let

Foto: Twitter policija, trak, ne prečkaj
Policija je prijela par, ki je v svoji hiši otroke zadrževal v grozljivih razmerah.
Oglej si celoten članek

Policija je aretirala 64-letno Carol Gutierrez in njenega soproga Benita, ki naj bi štiri posvojene otroke v svojih hiši v mestu Tuscon v Arizoni zadrževala v nevzdržnih razmerah, nista jih hranila, otroci so bili tudi brez vode.

V soboto je enemu od otrok uspelo pobegniti skozi okno. Zbežal je v bližnjo trgovino, kjer so nato poklicali policijo. Prodajalec je opazil, da je otrok zanemarjen in takoj poklical pomoč.

Policija je v hiši naletela na grozljiv prizor: Štirje otroci, stari od šest do dvanajst let, so bili zaklenjeni vsak v svoji sobi.

Predstavniki policije so potrdili, da so bile sobe zaklenjene z zunanje strani, otroci niso imeli dostopa do hrane in vode, v sobah prav tako ni bilo luči. Samo v eni sobi je bilo vedro, ki je služilo kot stranišče.

Preiskava še poteka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:05 23. Februar 2018.

    Pa saj delujeta prav prijetno zaljubljen zakonski par.... Nič čudnega da ustrezne službe niso posumile na zlorabo...

  • 15:04 22. Februar 2018.

    Meni po slikah ne delujeta niti malo čudna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.