Grozljivo, kaj ji je storil, ko ga je prevarala

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Golo je vlekel po vasi.
Oglej si celoten članek

Moški iz okolice Zagreba je svojo ženo golo vodil po vasi, da bi jo tako kaznovala za njeno prešuštvo. Po aretaciji je preiskovalcem zagotavljal, da je v resnici dober, pišejo hrvaški portali.

"Zakaj si to naredila? Kur..! Priznaj vse!" je kričal na žensko. Nato jo je golo odvlekel iz hiše in jo vodil po vasi, da bi jo vsem razkril kot prešuštnico.

Na koncu so ga prijeli in ovadili zaradi nasilja v družini, groženj in povzročitve telesnih poškodb. Tožilstvo je zanj zahtevalo preiskovalni pripor, da ne bi vplival na priče, predvsem na žrtev, in da ne bi ponovil kaznivega dejanja.

Preiskovalna sodnica je ugotovila, da je ta zahteva utemeljena, zato so osumljenca odpeljali v zapor. Ostale podrobnosti primera za zdaj niso znane. 

Policija Grozljivo, kaj je 25-letnik počel deklici, mlajši od 15 let

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:24 22. September 2023.

    Bedak, bolje, da bi peljal njenega porivača na pir ali tri... ;)

  • 22:28 21. September 2023.

    "Eh, da tako Zagrepčanke kazne svoje nevjerne muževe, svaki dan bi Zagrebom kružile kolone gologuzih..."

  • 20:40 21. September 2023.

    Golob bi Tino dvakrat okoli gnal do dubaja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.