Grožnja z bombo prestrašila potnike

Foto: Žurnal24 Letalo je iz Bangkoka letelo v Los Angeles. (Foto: Reuters)
Na letu letalske družbe Thai Airways v Los Angeles je prišlo do grožnje z bombo.
Oglej si celoten članek

Eden izmed potnikov je v toaletnih prostorih letala na ogledalu našel sporočilo, da je na letalu bomba. O tem je takoj obvestil posadko letala, ta pa je obvestila pilota.

Letalo je kljub grožnji varno pristalo v Los Angelesu, a so ga takoj odpeljali na oddaljen del letališča in ga začeli pregledovati. Prav tako še vedno potekajo podrobni pregledi potnikov, posadke in potniške prtljage. Policija je sporočila, da na letalu niso našli eksplozivne naprave in da je primer prevzel FBI.

Na krovu je bilo 171 potnikov in 18 članov posadke, ki so jih po pristanku evakuirali z letala in z avtobusom prepeljali na varno. Državna letalska družba Thai Airways zdaj čaka potrditev, da je letalo pripravljeno na pot nazaj v Bangkok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.