Hčer imeli zaprto 18 let

Foto: Žurnal24 Razmere, v katerih je živela Marija, so bile nemogoče. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Sedeminštiridesetletna Marija Monaco je zadnjih osemnajst let svojega življenja preživela v ujetništvu. Zaprto so jo imeli njeni sorodniki.
Oglej si celoten članek

Po nesrečni družini Fritzl in Francozinji Lydii je Evropo dosegla še vest o Italijanki Mariji. Nesrečna Marija je leta 1990 zanosila, česar njena danes 80-letna mati Anna Rosa, brat Prisco in sestra Michelina niso odobravali. Ker je bila nosečnost neporočene ženske zanje prevelika sramota, so Marijo zaprli v njeno sobo, njenega sina pa takoj po rojstvu dali sorodnikom.

Marijo so policisti našli v zanemarjeni sobi in jo takoj premestili na psihiatrični oddelek neapeljske bolnišnice. Nesrečnica je duševno zaostala, vendar policija in zdravniki še ugotavljajo ali je njeno stanje posledica dolgoletnega ujetništva ali se je taka že rodila. Proti materi, bratu in sestri so vložili obtožnico zaradi trpinčenja in ugrabitve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.