Hčerko pustila nago v avtomobilu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Štiridesetletna učiteljica je hčerko pustila v avtomobilu brez oblačil, da ne bi pobegnila, medtem ko je bila v službi v osnovni šoli.
Oglej si celoten članek

Nago12-letnico so videli jesti iz smetnjakov na ulicah mesta Temecula v Kaliforniji. Policijo je poklicala ena od očividk, ki je povedala, da je dekle brskalo po smeteh, v roki je držalo kos kruha. Dvanajstletnica je popolnoma gola, tudi brez čevljev, poskušala pa se je zakriti s kosom avtomobilske preproge, pišejo ameriški mediji. Z možem sta ji prinesla nekaj hrane – jogurt, jabolko, nekaj prigrizkov in plastenko vode.

Policisti so 40-letno Tracy Lynn Betts aretirali zaradi suma ogrožanja varnosti otroka, dekle pa odpeljali v bolnišnično oskrbo. Ta je možem v modrem povedala, da je njena mama zaposlena kot pomočnica učitelja na osnovni šoli, njo pa je pustila v avtomobilu ulico stran od šole brez oblačil, da ne bi pobegnila, medtem ko je bila v službi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:35 22. Februar 2012.

    Bolana baba 10000000 na uro. Zanjo samo še pancerka in doživljensko v ludaro.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.