Dveletna deklica umrla v avtomobilu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kaj je bil vzrok za nesrečo, še ugotavljajo.
Oglej si celoten članek

"Do konca življenja bom morala živeti z občutkom krivde," je dejala skrušena 25-letna Kim Rowlands. Deklica je umrla v bolnišnici, potem ko so jo dve uri po izginotji našli v avtomobilu, ki je zdrsnil v vodo. 

Mama se je s hčerko pripeljala do partnerjeve službe, kjer je avtomobil parkirala na mestu, kjer v vodo spuščajo plovila. Z deklico sta se nameravali odpraviti domov, a se jima je ob vstopanju v avto zlomila bančna kartica. Mama je zato deklico pripasala v sedež in stopila v pisarno po denar. 

Ko se je vrnila, avtomobila ni bilo nikjer. Prepričana je bila, da je nekdo odpeljal njen novi avtomobil, saj ni bilo znakov, da bi avtomobil zdrsnil v vodo. A zgodilo se je ravno to. Prijavila je krajo vozila in v iskalno akcijo so se vključili policisti. Po dveh urah so policisti našli avto, izvlekli deklico iz avtomobila, a so bili vsi napori zdravnikov zaman, piše Daily Mail. 

Policisti preverjajo, zakaj je avto zdrsnil v vodo. Ena od možnosti je, da je avtomobilu popustila ročna zavora, kar pa bo pokazal šele pregled vozila. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.