HDZ izbrisal vse Sanaderjeve sledi

Foto: Žurnal24 HDZ je Sanaderju dokončno zaprl vrata pred nosom.
Vse vidne sledove nekdanjega hrvaškega premierja so v stranki pospravili, uvedena pa bo tudi preiskava o varnostnem incidentu minulo nedeljo.
Oglej si celoten članek

V glavnem štabu HDZ so se sistematično lotili čiščenja vseh sledi, ki jih je za seboj pustil Ivo Sanader, piše vecernji.hr. Sneli so ploščico z njegovim nazivom častnega predsednika stranke, s spletne strani s umaknili njegovo sliko in biografske podatke ter izpraznili predale in police, kjer so ležale njegove stvari. Počistili so tudi vso dokumentacijo in arhiv in mu vse kar je uporabljal v škatlah poslali na dom.

Še ni konec
Vendar pa se zgodba za Sanaderja tu še ne konča. Policija bo namreč proti njegovim varnostnikom, ki so zaposleni policije, uvedla preiskavo. Minulo nedeljo je bivši premier v njihovem spremstvu vstopil v HDZ-jev štab, njegovi varnostniki pa so osebju preprečili evidentiranje prišlekov.

Kot je povedal podpredsednik stranke Vladimir Šeksa je celotna zadeva posneta in da bo Sanaderjevo spremstvo zagotovo nosilo posledice. Sanader naj bi sicer potem, ko je izvedel za brisanje, poskušal dobiti sestanek s Šeksom in premierko Jadranko Kosor, a sta ga zavrnila, da se nimajo o čem pogovarjati.

Izgubil je pamet
Sanaderju je po besedah Šeksa uspelo dobiti med 50 in 70 zastopnikov, ki naj bi mu služili kot kulisa, prek katere bi poslal sporočilo, da je on glavni v HDZ in bi z njihovo pomočjo vlado držal v šahu. Sanader je očitno izgubil sposobnost treznega razmišljanja, zaključuje Šeks.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.