Hekerji so se maščevali policiji

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hekerski kolektiv Anonymous je za eno uro sesula spletno stran španske policije. Ta je nedavno aretirala tri njihove domnevne člane.
Oglej si celoten članek

Španske oblasti so sporočile le, da je bila spletna stran nedostopna. Odgovornost za sesutje pa je na spletu prevzel kolektiv Anonymous.

"Stran se lahko sesuje, če skuša do nje naenkrat dostopati preveč ljudi. Ne morem potrditi, da za sesutjem stoji Anonymous," so sporočili s policije.

Napad je odziv na petkove "aretacije treh ljudi, domnevno povezanih s kiber državljansko nepokorščino, ki se pripusuje skupini Anonymous." Kolektiv dodaja, da "aretirani niso bili v ožjem vodstvu Anonymousa, ker ta nima ožjega vodstva."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.