Helikopter z ruskimi državljani strmoglavil v Istanbulu

Foto: EPA
Foto: EPA
V predmestju Istanbula je zjutraj strmoglavil helikopter, v katerem je bilo sedem potnikov. Pet jih je umrlo, štirje so bili ruski državljani.
Oglej si celoten članek

Glede na informacije lokalnih medijev je helikopter družbe Eczacibasi vzletel z letališča Ataturk ob 11.16 po lokalnem času, le pet minut kasneje je prišlo do njegovega strmoglavljenja.

Foto: EPA Strmoglavljenje turškega helikopterja

Helikopter je trčil v televizijski stolp, nato pa strmoglavil na avtocesto. Na cesti zaradi strmoglavljenja ni bilo poškodovanih. Nesrečo pripisujejo gosti megli. Zakaj so helikopterju v takšnih razmerah dovolili vzleteti, še ni jasno.

Foto: EPA Strmoglavljenje turškega helikopterja


Po nesreči so že našli pet trupel, štirje od tega so ruski poslovneži.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.