Hollandova ljubica dobila tožbo proti tabloidu

Foto: EPA
Foto: EPA
Sodišče je danes razsodilo v korist Julie Gayet, ki je vložila tožbo proti reviji Closer zaradi poročanja o njeni aferi s francoskim predsednikom Françoisom Hollandom.
Oglej si celoten članek

Tabloid Closer bo moral francoski igralki Julie Gayet zaradi kršitve zasebnosti plačati 15.000 evrov odškodnine. 41-letnica je želela od tabloida iztožiti odškodnino v višini 50.000 evrov, ker je januarja objavil deset fotografij, ki prikazujejo njo in Hollanda, kako ločeno prihajata v stanovanje, kjer sta domnevno imela zmenke.

Sodišče je danes razsodilo še, da mora Closer v naslednji številki tudi objaviti pojasnilo, da je bilo poročanje o aferi v nasprotju z veljavno zakonodajo.

59-letni Hollande se je ob izbruhu škandala v zvezi z afero razšel s svojo dolgoletno življenjsko sopotnico Valerie Trierweiler. Ta je morala zaradi novice, da jo njen partner vara, celo na zdravljenje v psihiatrično bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.