Hotel posiliti hčerko, ona pa ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Besna mama je pravico vzela v svoje roke.
Oglej si celoten članek

Mama iz Clevelanda je našla svojega 31-letnega partnerja, kako gol leži na njeni 12-letni hčerki; pograbila je žepni nožek in ga z njim večkrat zabodla, nato pa poklicala policijo, piše portal Metro.

Ženska, katere identitete niso razkrili javnosti, je po prihodu policistov povedala, da se je moški neprimerno dotikal njene hčerke, kar je potrdila tudi deklica. Povedala je še, da ji je slekel hlače, nato pa še svoje. Rekel ji je, da bo zdaj videla, kako izgleda, če imaš fanta v realnem življenju.

Najmlajši star komaj leto dni Posiljeval otroke in grozote snemal

Ko je mama naletla na prizor, je v navalu besa pograbila nožek in svojega partnerja z njim napadla. Med prerivanjem ga je večkrat zabodla, nato pa jo je močnejši moški zagrabil za vrat in jo potisnil ob steno.

Policistom je povedal, da si je zgodbo izmislila in da je postala ljubosumna, ko je njena 12-letna hčerka začela razvijati čustva do njega.

Poškodovanega moškega so odpeljali v bolnišnico, kjer ni v življenjski nevarnosti; več ureznin sta v dogodku dobili tudi mama in hčerka.

Kazen enega leta Posiljevali so jo in to tudi snemali

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:25 20. September 2017.

    Prasca poslat med zapornike, pa obilo zabave, gnoj pedofilski. Mati sekiro vzemi in sekaj, sekaj samo sekaj gnido omejeno!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.