Hrvaška predsednica: "Bila sem na pregledu, imam genetsko predispozicijo"

Foto: Epa
Foto: Epa
Hrvaška predsednica Kolinda Grabar Kitarović je potrdila, da je bila ina infuziji in preventivnemu pregledu.
Oglej si celoten članek

Kolinda Grabar Kitarović je potrdila, da je bila prejšnji mesec na pregledu v zasebni bolnišnici, ki je specializirana za diagnosticiranje in zdravljenje raka. "Vse je v redu. Po novem letu sem imela virozo, zato so mi v bolnišnici dali infuzijo, ker sem morala na državniški obisk v Turčijo," je svoj obisk pojasnila predsednica.

"Trije od štirih starih staršev so umrli za rakom, tako da vsako leto opravim magnetno resonanco dojk in notranjih organov," je hrvaškim medijem pojasnila predsednica.

Piše ga od leta 2015 Nekdanji slovenski minister je mentor hrvaški predsednici pri doktoratu

Grabar Kitarovićeva je povedala, da vsako leto opravlja redne preventivne preglede. Poleg omenjenih primerov raka imajo v družini nekateri člani družine tudi težave s sladkorno boleznijo. "Tudi to nadzira in za zdaj je vse v redu," so pojasnili v njenem uradu. 

To pa je razlika Se spomnite, kakšna je bila hrvaška predsednica prej?
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:21 18. Februar 2019.

    ma že denar..za vsakoletno mr

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.