Na Hrvaška še vedno panika: Samo v Zagrebu 38 novih primerov okužb

Foto: UKC Maribor Covid-19: UKC Maribor Foto: UKC Maribor Covid-19: UKC Maribor Foto: Epa Hrvaška, Covid-19, turizem, Reka
Potem, ko so na Hrvaškem v četrtek zabeležili 95 novih primerov okužb z novim koronavirusom – od izbruha epidemije je bilo primerov več le enkrat – so pristojne institucije objavile podatke o petkovih okužbah. Številka se je ustavila pri 56, samo v Zagrebu je novih primerov 38.
Oglej si celoten članek

Da je pozitiven na novi koronavirus, je včeraj sporočila tudi hrvaška teniška legenda Goran Ivanišević.

Hrvaški predsednik vlade Andrej Plenković, ki se je z njim družil na teniškem turnirju v Zadru, medtem še naprej poudarja, da zaradi tega ne namerava oditi v samoizolacijo.

Sicer pa so žarišča covida-19 na Hrvaškem predvsem nočni klubi, sporočajo predstavniki hrvaških oblasti.

Foto: Epa Hrvaška, Covid-19, turizem, Reka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:22 27. Junij 2020.

    Pa kaj vam je danes? A nimate nobenega slavista zaposlenega, da malo prečekira pred objavo??? (Na Hrvaška še vedno panika)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.