Hrvaška: štiriletnik umrl pod kolesi prikolice

Foto: Marijan Susenj/Pixsell deček umrl pod kolesi prikolice traktorja, hampovica, hrvaška Foto: Marijan Susenj/Pixsell deček umrl pod kolesi prikolice traktorja, hampovica, hrvaška Foto: Marijan Susenj/Pixsell deček umrl pod kolesi prikolice traktorja, hampovica, hrvaška Foto: Marijan Susenj/Pixsell deček umrl pod kolesi prikolice traktorja, hampovica, hrvaška Foto: Marijan Susenj/Pixsell deček umrl pod kolesi prikolice traktorja, hampovica, hrvaška
V tragični nesreči je bil hudo poškodovan štiriletni deček, ki je v bolnišnici kasneje umrl.
Oglej si celoten članek

V vasi Hampovica v bližini hrvaškega Đurđevca se je zgodila tragična nesreča. Štiriletni deček je padel s prikolice, s katero so prevažali bale sena, prikolica pa ga je potem povozila in hudo ranila. Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer je kasneje umrl.

Po neuradnih informacijah je traktor vozil dečkov dedek, vračali pa so se z bližnje njive. Oče je vozil drugi traktor za njima in videl nesrečo. Soseda je za hrvaški portal 24sata.hr povedala, da se je štiriletnik vozil na prikolici skupaj z babico. Ko so prispeli pred hišo, je babica odšla odpret vrata, v tistem trenutku pa je deček najverjetneje skočil za njo in padel pod kolesa. Povedala je tudi, da je deček živel z babico, dedkom in očetom, da so delovna družina in dobri sosedi.

Preiskava še poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.