Hrvaška: zaradi strele štirje mrtvi

Foto: Damir Spehar / Pixsell Prizorišče tragedije v Bjelovarju. Foto: Damir Spehar / Pixsell Prizorišče tragedije v Bjelovarju. Foto: Damir Spehar / Pixsell Prizorišče tragedije v Bjelovarju.
Udar strele je v Bjelovarju na Hrvaškem povzročil požar na domu za ostarele, v katerem so umrli štirje ljudje.
Oglej si celoten članek

Do udara strele in požara je prišlo danes okoli 13.30, strela pa je požar povzročila v sicer družinski hiši, ki pa je bila hkrati tudi dom za ostarele in onemogle osebe. V požaru so umrli štirje ljudje, več kot deset pa je bilo ranjenih. V času požara je bilo v domu 20 ljudi.

Še dve osebi so v bjelovarsko bolnišnico sprejeli s hudimi telesnimi poškodbami, a sta izven smrtne nevarnosti, poroča Večernji list.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.