Hrvaški lovec ustrelil migranta

Foto: Profimedia lovec
Hrvaški lovec je davi okoli 2. ure v lovišču na območju Jasenovca s strelnim orožjem ranil tujega državljana.
Oglej si celoten članek

Ustreljenega so s hudimi poškodbami prepeljali v zagrebški klinični center, je potrdila hrvaška policija. Neuradno naj bi šlo za migranta z Bližnjega vzhoda, poročajo hrvaški mediji.

Pristojna policijska uprava je danes objavila, da je 57-letni lovec zadel tujega državljana, ki so ga najprej prepeljali v bolnišnico v Pakrac v zahodni Slavoniji. Zaradi življenjsko ogrožajočih poškodb so ga nato premestili v zagrebško bolnišnico. Kriminalisti preiskujejo okoliščine dogodka.

Lovec je sodeloval v organiziranem lovu na divje prašiče in šakale. Poškodovanemu je prvi pomagal in poklical reševalce, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina. Kot neuradno dodaja, je ranjeni migrant s skupino drugih nezakonito vstopil na Hrvaško in se je v času incidenta skrival v gozdu.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:48 2. April 2019.

    Vsaj nekdo skrbi za varnost. Vsak dan bi morali poročat o taki zgodbi, pa bi se znebili okupatorja z vzhoda.

  • 19:41 2. April 2019.

    pijača je hudič in jaz ne poznam niti enega lovca, ki ga ne bi pil

  • 19:02 2. April 2019.

    Lov bi bilo treba prepovedati.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.