Hrvaški policist ustrelil in ubil dve ženski

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
V Medžimurju na Hrvaškem se je v nedeljo pred poldnevom odvijala prava drama. Hrvaški policist je s streli iz pištole na ulici ubil dve ženski.
Oglej si celoten članek

Hrvaški spletni portal eMedjimurje piše, da je prometni policist iz mesta Brezje, ki je ubil ženski, že tri leta na bolniški. Ubil je 52-letno žensko, ki je bila na policiji zaposlena kot računovodkinja in njeno 39-letno prijateljico.

Tragedija se je zgodila v mestu Sveta Marija blizu Preloga. 46-letni moški je najprej ustrelil 39-letnico, ko je izstopala iz vozila, nato pa še 52-letnico pred pragom hiše, ko je izstopila, ker je slišala strele.

Strelca je ob pomoči domačinov obvladal policist v civilu, ki ni bil v službi, a stanuje v isti ulici, kot ubita ženska.

Policisti dvojni uboj še preiskujejo, zato jasni motivi še niso znani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.